kotlety pieczarkowe z kapustą...

kotlety pieczarkowe z kapustą...

kotlety pieczarkowe z kapustą...

Składniki: kapusta młoda 1 mała główka, olej rzepakowy 10 łyżek, cebula 2 sztuki średnie, cukier 1 łyżeczka, pieczarki 1 kg, koperek 1 pęczek, jajka 3 sztuki "M", pieprz mielony 1 łyżeczka, papryka słodka 1 łyżeczka, sól 2 łyżeczki, mąka ziemniaczana 5 łyżek, bułka tarta 1 szklanka, olej rzepakowy do smażenia - ile potrzeba Młodą kapustę drobno posiekać do miski i zalać wrzątkiem na 10 minut, wylać na durszlak. Cebulę drobno pokrojoną na oleju podsmażyć z cukrem na złocisto, następnie dodać pokrojone pieczarki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję