aromatyczna zupa grzybowa z prawdziwków z makaronem...

aromatyczna zupa grzybowa z prawdziwków z makaronem...

aromatyczna zupa grzybowa z prawdziwków z makaronem...

Składniki: cebula 2 sztuki, smalec 2 łyżki, prawdziwki świeże 1 kg, woda 3 litry, ziele angielskie 3 sztuki, liść laurowy 1 sztuka, kucharek 2 łyżki, śmietana 18% 200 gram, woda 1 szklanka, mąka pszenna 4 łyżki, pieprz mielony 2 łyżeczki, przyprawa wpłynie 1 łyżka, natka pietruszki 1 pęczek, makaron - ile potrzeba Oczyszczone prawdziwki pokroić na większe kawałki, wsypać do garnka i zalać nie dużą ilością wody, po zagotowaniu wylać na durszlak i przepłukać zimną wodą, tak piasek z grzybów zniknie. W garnku na s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.