Jarmuż Oliwa z oliwek Dowolne przyprawy Jarmuż rwiemy na malutkie kawałeczki i usuwamy twardsze łodyżki. Mieszamy i odrobiną oliwy i dowolnymi przyprawami (u mnie chili i sól). Rozkładamy na papierze do pieczenia tak żeby nie nachodziły na siebie i pieczemy w 160 stopniach 6 minut. Trzeba kontrolować, żeby liście nie zaczęły robić się brązowe! :) Może nie brzmią przekonująco, ale są na prawdę zaskakująco chrupiące i smaczne :) Wyjątkowo nie podaję wartości odżywczych, bo są one zależne właściwie ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...