Masło czy margaryna. Czym smarować pieczywo?
Masło czy margaryna. Czym smarować pieczywo?
Artykuł sponsorowany Margaryna, często postrzegana jako alternatywa dla masła, ma swoje korzenie w roślinnym świecie tłuszczów. Składa się głównie z uwodornionych olejów roślinnych, co sprawia, że jest łatwa w smarowaniu nawet prosto z lodówki. Czym jest margaryna i z czego jest robiona? Margaryna, często postrzegana jako alternatywa dla masła, ma swoje korzenie w roślinnym świecie tłuszczów. Składa się głównie z uwodornionych olejów roślinnych, co sprawia, że jest łatwa w smarowaniu nawet prosto z lodówki. Zasta... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Via Gusto
Autor
Monika Jerzak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb
Inne przepisy z Via Gusto
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję