Jak podawać wodę? Czyli triki i wytyczne, które powinien znać każdy kelner i barman

Jak podawać wodę? Czyli triki i wytyczne, które powinien znać każdy kelner i barman

Jak podawać wodę? Czyli triki i wytyczne, które powinien znać każdy kelner i barman

Artykuł sponsorowany Lokal, do którego chętnie wracają goście, powinien dbać nie tylko o doskonały smak, ale także odpowiednie podanie potraw. Dotyczy to nie tylko zup, deserów, makaronów czy owoców morza, ale także… wody. Okazuje się bowiem, że sposób przechowywania i rodzaj szklanki, w którym podawany jest ten orzeźwiający napój, ma ogromny wpływ na jego smak. Jeśli więc chcesz serwować swoim gościom wyłącznie to, co najlepsze — koniecznie przeczytaj nasz poniższy poradnik. Hydrosommelier — specjalista, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.