Wiosenne leczo z boczniakami i kalarepą
Wiosenne leczo z boczniakami i kalarepą
Przepis na : obiad
Latem żywię się głównie leczo, więc postanowiłam zrobić wiosenną wersję z produktów dostępnych o wiosną. Coś ciepłego, pożywnego, ale też lekkiego, co przygotuje nas do wiosennego oczyszczania. Robi się bardzo szybko, bo boczniaki, kalarepa i cukinia szybko się duszą. Składniki: 2 cebule, obrane i pokrojone masło klarowane do podsmażenia papryka, oczyszczona i pokrojona na kawałki pół kilo boczniaków, umytych i pokrojonych na kawałki kalarepa, obrana i pokrojona cukinia, obrana i pokrojona po pół łyżeczki z... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane
Autor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, papryka, zupa pomidorowa, grzyby, pasty, pasta, obiad, obiad na szybko, szybki obiad
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję