Humus wersja druga

Humus wersja druga

Humus wersja druga

Hej! Niedawno oglądałam program krajoznawczy i wpadł mi w oko przepis na humus. No i oczywiście zrobiłam, chociaż humus jest już na blogu ( przepis tutaj ). Ma ciekawy smak, który nadaje pasta sezamowa Tahini. Potrzebujemy: Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tylko pysznie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.