Przepis na : obiad
Najszybsze i najprostsze dania są najlepsze! Przedstawiam ciekawą propozycję na obiad z wykorzystaniem grzybów Shii Take od Eko Grzyby ! Składniki: 180 g tofu wędzonego 225 g mieszanki warzywnej po indyjsku 50 g grzybów Shii Take przyprawa z mieszanki warzyw 10 ml oleju rzepakowego do smażenia Sposób przygotowania: Tofu pokroić w kostkę. Podsmażyć na patelni z olejem. Dodać mieszankę warzyw oraz przyprawy. Na koniec dodać grzyby Shii Take. Całość dokładnie wymieszać. Danie można podać z swoimi ulubio... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...