Przepis na : obiad
Pełnowartościowa wegańska potrawa z wykorzystaniem tofu wędzonego, dyni, pieczarek oraz liofilizowanej mieszanki warzyw i ziół od VegeLIO ! Składniki: 90 g tofu wędzonego 250 g dyni hokkaido 100 g pieczarek 10 g mieszanki warzyw i ziół liofilizowanych z przyprawami oraz solą przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka słodka mielona 100 ml wody 10 ml oleju do smażenia Sposób przygotowania: Tofu odsączyć z zalewy, pokroić w średniej wielkości kostkę. Dynię oczyścić, umyć i pokroić w średniej wie... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...