Przepis na : obiad
Idealny posiłek dla wegetarian, wegan czy zwyczajnych "mięsożerców". Wegańskie kotleciki, które smakują wyśmienicie, a z dodatkiem słonecznika łuskanego, siemię lnianego i ziół prowansalkich to niebo w gębie! Składniki: 180g tofu naturalnego 5g oleju rzepakowego 20ml zimnej wody 30g mąki orkiszowej 5g słonecznika łuskanego 5g siemię lnianego 5g ziół prowansalskich pieprz, sól, czosnek granulowany, papryka słodka Sposób przygotowania: W misce umieścić tofu z zalewą - rozgnieść go. Dodać olej, wodę, mąkę o... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...