Pieczone wegańskie kotleciki z tofu, słonecznikiem łuskanym, siemię lnianym i ziołami prowansalskimi

Pieczone wegańskie kotleciki z tofu, słonecznikiem łuskanym, siemię lnianym i ziołami prowansalskimi

Pieczone wegańskie kotleciki z tofu, słonecznikiem łuskanym, siemię lnianym i ziołami prowansalskimi

Przepis na : obiad

Idealny posiłek dla wegetarian, wegan czy zwyczajnych "mięsożerców". Wegańskie kotleciki, które smakują wyśmienicie, a z dodatkiem słonecznika łuskanego, siemię lnianego i ziół prowansalkich to niebo w gębie! Składniki: 180g tofu naturalnego 5g oleju rzepakowego 20ml zimnej wody 30g mąki orkiszowej 5g słonecznika łuskanego 5g siemię lnianego 5g ziół prowansalskich   pieprz, sól, czosnek granulowany, papryka słodka Sposób przygotowania: W misce umieścić tofu z zalewą - rozgnieść go. Dodać olej, wodę, mąkę o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.