Przepis na : obiad
Bardzo sycące, mało pracochłonne i smaczne kaszotto z żołądkami drobiowymi oraz zielonymi szparagami od Szparag Wielkopolski . Składniki: 50 g suchej kaszy bulgur 100 g żołądków drobiowych 250 g zielonych szparagów 500 ml wody przyprawy: pieprz, sól, zioła prowansalskie, papryka słodka, czosnek granulowany 10 ml oleju do smażenia Sposób przygotowania: Żołądki drobiowe dokładnie umyć, oczyścić i pokroić. Na suchą patelnię wrzucić kaszę oraz żołądki. Smażyć na małym ogniu przez 2-3 minuty, następnie dodać oczysz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...