Przepis na : deser
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej od Kuchnia Zdrowia ?! To brzmi nieźle! Z dodatkiem gruszki i nektarynki to niebo w gębie! Składniki: 2 jaja 25 g erytrytolu 250 g twarogu chudego 100 g mąki pszennej T1850 50 g mąki migdałowej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 150 g gruszki 120 g nektarynki cynamon Sposób przygotowania: Do miski wbić jaja, dodać erytrytol, twaróg, oba rodzaje mąk oraz proszek do pieczenia. Całość dokładnie zagnieść na jednolitą masę. Następnie masę podzieli... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...