Przepis na łatwe, kruche ciasto z porzeczkami i bezą. Idealne ciasto do kawy, które świetnia smakuje zarówno z czerwoną porzeczką jak i czarną porzeczką. Kwaskowość porzeczki idealnie przełamana słodką bezą, a właściwie pianką bezową. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Kruche ciasto z porzeczkami Składniki Składniki na kruche ciasto: 180 g schłodzonego masła 200 g mąki pszennej 50 g mąki ziemniaczanej 5 żółtek 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 40 g cukru pudru szczypta soli dodatkowo... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.