Placki cukiniowe z koperkiem

Placki cukiniowe z koperkiem

Placki cukiniowe z koperkiem

Dostałam niedawno ogromną cukinię, którą przerobiłam w kuchni na różne sposoby. Jednym z nich były placki koperkowo-bazyliowe. Pachnące i zdrowe, idealne na letni obiad. Składniki: ? 2 szklanki startej cukinii ? 1 mała cebula ? 3 łyżki mąki kukurydzianej ? 1 łyżka skrobi kukurydzianej ? 1 łyżka mielonego siemnienia lnianego ? 1/2 szklanki wody ? 1/2 szklanki jogurtu ? sól, pieprz do smaku ? 2 łyżki posiekanego koperku i liści bazylii Wykonanie: ? Cebulę zetrzeć na drobnej tarce. ? Połączyć wszystkie składniki razem. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.