Bataty z miodem i cynamonem

Bataty z miodem i cynamonem

Bataty z miodem i cynamonem

Bataty, mimo że ogólnie dostępne, są bardzo rzadko wykorzystywane w polskiej kuchni. A przecież poprzez ich właściwości łączenia się ze smakiem słodkim i słonym można wyczarować z nich kulinarne cuda. Na blogu są bardzo popularne pieczone bataty z rozmarynem, a dzisisiaj przedstawiam wam bataty na słodko, z miodem i cynamonem. Miękkie, cynamonowe bataty są bardzo sycące i doskonale zaspokoją słodki głód. Składniki: ? 1 duży batat ? 3 łyżki oliwy ? 3 łyżki miodu ? 1 płaska łyżeczka cynamonu ? 2 łyżki posiekanych m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję