Paluszki warzywne z dipem – przepis

Paluszki warzywne z dipem – przepis

Paluszki warzywne z dipem to smakowita i zdrowa przekąska, która doskonale nadaje się na różne okazje. Są chrupiące, kolorowe i pełne smaku, a dip dodaje im wyjątkowego aromatu. Spróbuj tego przepisu, aby wzbogacić swoją dietę o pyszne warzywa! Składniki na Paluszki Warzywne: 2 średnie marchewki 1 średni korzeń pietruszki 1 duży pasternak 1 średnia cukinia 1 średni batat 2 łyżki oliwy z oliwek Sól morska, czarny pieprz do smaku Ulubione zioła, np. tymianek, rozmaryn (opcjonalnie) Składniki na Dip: 200 ml jogurtu n...

Czytaj dalej na blogu Taste and Cook

Autor

Taste and CookTaste and Cook

Ideą Taste and Cook jest smak, a dokładnie jego odkrywanie oraz pokazywanie, że podróże kulinarne mogą odbywać się każdego dnia.
Poznawanie nowych smaków budzi w nas ciekawość świata, chcemy podróżować, aby oglądać, odkrywać i kosztować. Taka podróż może odbyć się zarówno na drugi kontynent, jak i dwa kilometry dalej do pobliskiej restauracji serwującej nieznane nam dotąd smaki, które nas zainspirują. Następnie podróż przenosimy do naszej kuchni, doskonaląc i dopasowując dania pod nasz, ciągle rozwijający się smak.

Taste and Cook powstało właśnie z myślą o inspirowaniu – zarówno poprzez pokazywanie miejsc wartych odwiedzenia i wypróbowania, jak i przepisów wartych przygotowania.

Spróbuj, zainspiruj się, eksperymentuj.

Inne przepisy z Taste and Cook

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.