Młodą kapustę lubię między innymi dlatego, że się ją szybko przyrządza. Nie wymaga dużego nakładu pracy i czasu, a tak naprawdę pasuje do każdego obiadu. Zakupy: - główka młodej kapusty - koncentrat pomidorowy - pomidory (3-4 szt.) - łyżka mąki - 2 łyzki jogurtu naturalnego - przyprawy: sól, pieprz ziołowy Przygotowanie: Kapustę rozdzielam na liście i płuczę w wodzie. Pomidory kroję na mniejsze kawałki i wrzucam do garnka, w którym jest odrobina wody i solę to. Kapustę szatkuję w paseczki i dorzucam do garnka... czytaj dalej...
Wszystko co będę wam polecać robię sama i czasami są to tylko moje pomysły. Mam nadzieję, że coś wam się przyda i że chętnie będziecie korzystać. Będą to czasami moje kuchenne eksperymenty jak również potrawy, które robię już od lat. W przepisach znajdą się propozycje śniadaniowe, obiadowe jak również bardzo stare przepisy dotyczące pieczenia ciast ( sekrety mojej kochanej Babci ).