Jajka faszerowane pastą z pieczonej papryki

Jajka faszerowane pastą z pieczonej papryki

Jajka faszerowane pastą z pieczonej papryki

Idealne na świąteczny stół. Inna odsłona jajek zachwyci z pewnością wszystkich amatorów uroczystych spotkań :) Prosty przepis na smaczną przekąskę. Zapraszam! Jajka faszerowane pastą z papryki Składniki: 5 jajek (ugotowanych na twardo) 150 ml śmietany kremówki 1 czerwona papryka natka pietruszki (mała garść) sól, pieprz Przygotowanie: Paprykę oczyszczamy z gniazda nasiennego. Pieczemy 20 minut w 190'C. Po tym czasie przykrywamy szczelnie folią spożywczą na kilka minut. Następnie ściągamy skórę z papryki a resztę b... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.