Pasta z zielonego groszku z dodatkiem orzeszków i świeżej bazylii

Pasta z zielonego groszku z dodatkiem orzeszków i świeżej bazylii

Pasta z zielonego groszku z dodatkiem orzeszków i świeżej bazylii

Rewelacyjna pasta do kanapek, tostów na bazie zdrowych, naturalnych produktów połączonych z wyczuwalnym aromatem cytrusów. Idealnie sprawdza się również do przygotowania imprezowych przekąsek. Składniki: 400g mrożonego zielonego groszku 150g orzeszków ziemnych niesolonych 80g parmezanu lub innego sera żółtego 50g świeżej bazylii 4 ząbki czosnku 80ml oliwy sok z połowy cytryny sok z połowy limonki świeżo zmielony pieprz sól morska Wykonanie: 1.  Zielony groszek wrzucić do osolonego wrzątku i gotować ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, przekąski, pasta, przekąska, kanapki, tosty, przystawki

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.