Odżywczy, naładowany witaminami koktajl z czerwonego buraczka i owoców to świetna propozycja na przekąskę między posiłkami. Składniki: 100g ugotowanego buraczka 120g truskawek 320g arbuza 1 banan 1/2 szklanki lekko gazowanej wody 1 łyżka miodu 2 łyżki soku z cytryny Wykonanie: 1. Truskawki umyć, oczyścić z szypułek i pokroić na mniejsze części. 2. Buraczek i arbuza pokroić w grubszą kostkę, a banana obrać i pokroić w plasterki. 3. Truskawki, arbuza, buraczek i banana wrzucić do malaksera, wlać wodę i zmiksować na ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.