Wyraziste, mocno serowe kulki z winogronową niespodzianką, obtoczone płatkami kukurydzianymi i podane z plastrem świeżego ogórka to świetny pomysł na podanie płatków kukurydzianych w nowatorskiej odsłonie. Chrupiące płatki ze złocistej kukurydzy są źródłem fosforu i nie zawierają sztucznych barwników. Składniki: 150g płatków kukurydzianych klasycznych 20 dużych kulek jasnego winogrona 300g serka śmietankowego 100g serka pleśniowego 1 pęczek szczypiorku 2 łyżeczki jogurtu naturalnego 1 zielony ogórek sól pieprz ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.