Jaglanka kokosowa a'la Rafaello

Jaglanka kokosowa a'la Rafaello

Jaglanka kokosowa a'la Rafaello

Przepis na : śniadanie

Jaglanka ugotowana na mleku kokosowym z dodatkiem syropu klonowego i wiórków kokosowych to prosty i bardzo pyszny deser, który sprawdzi się równie idealnie na śniadanie, wtedy tylko może bez dodatkowego Rafaello ;) Z podanych składników wychodzą 2 porcje, w szklankach 330 ml. Składniki: 1/2 szklanki kaszy jaglanej, 250 ml mleka kokosowego z kartonika, 250 ml mleka kokosowego z puszki, 2 łyżki wiórków kokosowych, 3-4 łyżki syropu klonowego. Dodatkowo: wiórki kokosowe do posypania,  2-3 kulki Rafaello (o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.