Koktajl jagodowo-arbuzowy

Koktajl jagodowo-arbuzowy

Koktajl jagodowo-arbuzowy

Pomysł na drugie śniadanie lub podwieczorek – koktajl z borówek/jagody kamczackiej, arbuza i kaszy jaglanej. Smaczny, zdrowy i sycący Koktajl jagodowo-arbuzowy 2 garście borówek lub jagody kamczackiej arbuz, ok. 200g 1 łyżka miodu 2 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej 1 łyżka płatków migdałowych (opcjonalnie) Sposób wykonania:Składniki zblendować. Wylać do szklanki, można posypać płatkami migdałów. Spróbuj też innych koktajli Przepisy tu Smacznego Artykuł Koktajl jagodowo-arbuzowy pochodzi z serwisu Strefa Zdrowego Ży... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Strefa Zdrowego Żywienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.