Będąc na Warmii, podczas swojego krótkiego urlopu w Hotel Marina Club , otrzymaliśmy zaproszenie do restauracji hotelowej Biofonda na spróbowanie sezonowanej wołowiny, z której słynnie to miejsce. Jest to mięso sezonowane, które można zobaczyć przed przygotowaniem- fotografie poniżej. Jest to regionalna rasa fryzyjsko- holsztyńska hodowana na Warmii i Mazurach, zwierzęta karmione są naturalnie, dzięki czemu mięso utrzymuje odpowiedni poziom pH. Wpływa to bezpośrednio na jakość i smak mięsa. Wołowina została nagro... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)