Wątróbka w sosie własnym

Wątróbka w sosie własnym

Wątróbka w sosie własnym

Na blogu niedawno ukazał się przepis na wątróbkę Smażona wątróbka z cebulką Dziś z pysznym sosem. Smacznego! :) Wątróbka w sosie własnym Składniki: 400 g wątróbki wieprzowej 2 duże cebule 3 ząbki czosnku ziele angielski  liść laurowy zioła prowansalskie 2 łyżki mąki olej około 300-400ml bulionu Sposób wykonania: Wątróbkę oczyszczamy i moczymy w zimnej wodzie około 15min. Po tym czasie rozgrzewamy olej na patelni i układamy na nim wątróbkę, wcześniej obtoczoną w mące. Smażymy na rumiany kolor z obu stron... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Natalii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.