Schab po kowalsku - krok po kroku

Schab po kowalsku - krok po kroku

Schab po kowalsku - krok po kroku

Schab po kowalsku - krok po kroku SKŁADNIKI : (na 2 porcję) 2 plastry schabu 6 pieczarek 3-4 ogórki konserwowe 100 tartego sera gouda 2 łyżeczki majonezu 1 łyżeczka ketchup 1 jajko bułka tarta smalec lub olej do smażenia 2 łyżki masła  sól, pieprz   SPOSÓB WYKONANIA: Kotlety delikatnie rozbijamy. Doprawiamy solą,  pieprzem. Zostawiamy doprawione kotlety na około 20 minut, po czym panierujemy je w rozmąconym jajku oraz bułce tartej i od razu smażymy z obu stron na złoto.W międzyczasie ogórki kroimy w bard... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Natalii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.