Szarpany indyk Agaty

Szarpany indyk Agaty

Szarpany indyk Agaty

Gorąco polecam Ci ten przepis na szarpanego indyka. Robiłam go w tej wersji już niezliczoną ilość razy. To świetna baza do dalszego wykorzystania. U mnie sprawdza się jako składnik burgerów, naleśników, tortilli, sałatek czy zapiekanek, a nawet jako farsz do klusek. Wykorzystuję przepis Agaty, z bloga Kulinarne przygody Gatity. Kiedy spróbowałam go po raz pierwszy, wiedziałam, że w niezmienionej wersji będzie się pojawiać u mnie częściej. I faktycznie, śmiało mogę powiedzieć, że wpisał się już na stałe do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.