Surówka z kapusty pekińskiej z winogronami

Surówka z kapusty pekińskiej z winogronami

Surówka z kapusty pekińskiej z winogronami

Przepis na : obiad

Surówka z kapusty pekińskiej z winogronami – lekka, orzeźwiająca i gotowa w kilka chwil! Szukasz pomysłu na prostą i zdrową surówkę do obiadu ? Ta lekka surówka z kapusty pekińskiej z winogronami to idealny dodatek do każdego dania! Świetnie sprawdzi się zarówno latem, jak i zimą – zawsze wtedy, gdy chcesz szybko przygotować coś świeżego i orzeźwiającego. Do surówki podałam słodko-kwaśny sos z oliwy, miodu i soku z cytryny, doprawiony szczyptą imbiru i mielonych goździków. Jeśli nie lubisz tych przypraw lub nie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.