Przepis na : obiad
Pieczoną paprykę mogłabym jeść na zmianę z makaronem. W ogóle paprykę lubię w każdej postaci, ale ta pieczona…. mmmm…. Słodziutka, mięciutka i pachnąca. Dla mnie niebo Tym razem podałam ją jedynie z mięsem indyczym, pięknie pachnącym kuminem. Lubię ten zapach i smak, choć jest dosyć specyficzny. Do tego ser cheddar, który również jest moim ulubionym. Zazwyczaj mam dwa rodzaje, ten jasny i ciemniejszy, i łączę oba. Ja wykorzystałam 4 papryki, a pomiędzy nie poukładałam na blaszce ziemniaczki pokrojo...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...