MANDARYNKI NADZIEWANE KREWETKAMI I SERKIEM KREMOWYM

MANDARYNKI NADZIEWANE KREWETKAMI I SERKIEM KREMOWYM

MANDARYNKI NADZIEWANE KREWETKAMI I SERKIEM KREMOWYM

Prosta i elegancka przekąska, szybka w przygotowaniu, idealna na imprezę sylwestrową. Życzę Wam wszystkim wspaniałej zabawy i pięknego Nowego Roku! Przygotowanie: 15 min. Dla 4 osób: ● 4 mandarynki ● 120 g kremowego serka twarogowego (np. Philadelphia) ● 200 g gotowanych krewetek (np. tygrysich)* ● 12 małych gałązek koperku ● Pieprz ● Sok z połowy cytryny Przygotowanie: Mandarynki umyj i osusz. Odetnij czubki, za pomocą łyżeczki wydrąż miąższ ze środka, przełóż do miski. Odstaw. Koperek opłucz, osusz, odłóż kilka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.