GAZPACHO Z TRUSKAWEK, POMIDORÓW I KOPRU WŁOSKIEGO

GAZPACHO Z TRUSKAWEK, POMIDORÓW I KOPRU WŁOSKIEGO

GAZPACHO Z TRUSKAWEK, POMIDORÓW I KOPRU WŁOSKIEGO

Hiszpańskie gazpacho jest idealne na upalne dni, tradycjnie przygotowuje się je z pomidorów, papryki i ogórka, ja proponuję Wam oryginalne gazpacho z truskawek, pomidorów i kopru włoskiego. Przygotowanie: 20 min. Porcja dla 4 osób Składniki : ● 250 g truskawek ● 150 g pomidorów śliwkowych ● 1 fenkuł (koper włoski) ● ocet balsamiczny Przygotowanie: Umyj truskawki, pomidory i koper włoski. Usuń szypułki truskawek. Pomidory obierz ze skórki i usuń pestki. Z fenkuła odetnij zieloną część, odłóż na bok, usuń z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.