Zapiekane kiełbaski z cukinią
Zapiekane kiełbaski z cukinią
Dzisiaj proponuję na kolację zapiekane kiełbaski z cukinią i nie tylko z cukinią. W trakcie zapiekania po domu roznosił się wspaniały aromat. Do dania wykorzystałam kiełbaski wieprzowo-cielęce ( sokoliki ), ze względu na obniżoną zawartość tłuszczu, oczywiście możecie zamienić je na inne. Danie jest przepyszne. Polecam. Składniki: 1 młoda cukinia Kiełbaski sokoliki ( 1 opakowanie 140 g ) ½ małej cebuli 2 ząbki czosnku Mrożone warzywa ( dowolna mieszanka ) 1 mały pomidor lub ½ większego Sól Kilka marynowanych piecza... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, pieczarki, kolacja, zapiekanki, zapiekanka, zapiekanka z cukinii, zapiekanka z serem
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję