Nietypowe wykorzystanie ketchupu - warsztaty z Pudliszkami

Nietypowe wykorzystanie ketchupu - warsztaty z Pudliszkami

Nietypowe wykorzystanie ketchupu - warsztaty z Pudliszkami

Kilka dni temu miałam przyjemność uczestniczyć w spotkaniu kulinarnym zorganizowanym przez markę Pudliszki. W studio Cook up mieliśmy przygotować różne dania wykorzystując ketchup. To produkt, który wszyscy znają i mnóstwo osób używa. Do kanapek, frytek, zapiekanek i wielu innych dań jest niezastąpiony. Jednak czy można nim tylko po prostu polać coś i gotowe ? Na warsztatach zobaczyłam jak jeszcze można go użyć. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

frytki, kanapki, zapiekanka, zapiekanki, kanapka

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Magda, 3 sierpnia 2013 13:21:44

ten sorbet mnie intryguje! chociaż chyba bałabym się spróbować :D ...

Iza Kulińska, 3 sierpnia 2013 19:23:14

mnie też intrygował, ale rozczarował - zupełnie nie trafiony pomysł według mnie

Yourii, 3 sierpnia 2013 20:34:34

Dorsz wygląda zniewalająco! sorbet.. hmm... ;)Bardzo pomocne takie warsztaty, z chęcią kiedyś sama bym w podobnym spotkaniu uczestniczyła :)pozdrawiam !

paola, 5 sierpnia 2013 10:35:45

Izo, czy dobrze widzę: ten dorsz to w cieście naleśnikowym, takim ciut gęstszym i pokolorowanym smakiem i barwą ketchupu?

Iza Kulińska, 5 sierpnia 2013 12:42:02

dokładnie tak - gotowa tempura (albo samemu wymieszać mąkę pszenną z kukurydzianą) rozmieszana z ketchupem i odrobiną wody - ma być bardzo gęste ciasto naleśnikowe - maczamy rybę i smażymy w głębokim oleju