Ostatnio się utarło, że w niedzielę przyrządzam rybne przysmaki. Dziś zapraszam Was na pyszne i szybkie jajka faszerowane pastą z sardynek. Połączenie smaków naprawdę trafione. Takie jajka możecie zjeść jako danie codzienne lub podać na ozdobnym talerzu np. na sylwestrowej zabawie. Spróbujcie. Szybko i smacznie, bo czasem nie trzeba nic więcej :) Składniki: (dla ułatwienia na mniejszą porcję - 8 połówek faszerowanych jajek) 4 jajka klasy M 1 puszka sardynek w oleju roślinnym Graal 110 g 1 3/4 łyżki... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"