Papryka faszerowana ryżem i serem

Papryka faszerowana ryżem i serem

Papryka faszerowana ryżem i serem

Zapraszam na smaczne faszerowane papryki. Ugotowany ryż z mozzarellą i serem sałatkowym oraz przyprawami to smakowity farsz do wypełniania warzyw. Jest to tanie i sycące danie. Polecam Składniki: 2 średnie czerwone papryki 100 g ugotowanego ryżu (u mnie jaśminowy) 100 g sera sałatkowego 100 g mozzarelli 1 łyżka suszonych pomidorów w płatkach 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1/2 łyżeczki soli i pieprzu 1 łyżka oliwy Przygotowanie: Papryki myjemy, kroimy na pół i wyjmujemy gniazda nasienne. Sery odsączamy z płynu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.