Babeczki budyniowo-miodowe

Babeczki budyniowo-miodowe

Babeczki budyniowo-miodowe

Zapraszam na pyszne babeczki budyniowe słodzone miodem. Dzięki dodatkowi proszku budyniowego oraz miodu wrzosowego od  Huzar babeczki są lekkie i wilgotne. Ładnie wyrastają choć podczas studzenia troszkę opadają. Babeczki pięknie pachną miodem. Polecam Składniki: 4 łyżki miodu wrzosowego od Huzar 1 duże jajko 200 g serka homogenizowanego waniliowego 2 łyżki oleju 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 op. budyniu waniliowego 1/2 szkl mąki pszennej polewa: 50 g czekolady deserowej 1 łyżeczka masła 1 łyżka mleka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.