Jest październik 2016r. Właśnie ruszyły w wydawnictwie prace nad moją pierwszą książką z przepisami na serniki. Rozmawiam przez telefon z moją redaktorką nadzorującą. Mówi mi, że czas trwania prac to około pół roku. Pół roku? Dla mnie to jak kilka lat. Czas pełen niecierpliwości! Co ja będę robiła przez pół roku w oczekiwaniu na premierę “Serników słodkich i wytrawnych”? Wracam do domu po pracy, wyjmuję z toreb kupione produkty, przygotowuję obiad. Obieram, kroję, wrzucam na patelnię, smażę. Mies... czytaj dalej...
Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.
Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.
Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!