Przyznaję, że rzadko sięgam po owoce z puszki, ale tym razem ochota wzięła górę. Słonecznie wyglądające brzoskwinie, kilka mrożonych truskawek i świeże awokado dodały energii na cały dzień. Koktajl wyszedł pyszny, choć lepiej smakuje niż wygląda, zapewniam. Wiosna to dobry czas, aby wzmocnić swój organizm codzienną porcją owoców. Miksujmy więc! Składniki na 3 porcje: 1 puszka brzoskwiń 1 awokado garść mrożonych truskawek Wykonanie: truskawki rozmrozić, brzoskwinie odsączyć z syropu, awokado obra... czytaj dalej...
Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.
Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.
Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!