Przepis na : obiad
To przepyszne danie! Jego prostota wręcz urzeka. Kiedy pomyślałam, że przygotuję je na obiad, zaczęłam zastanawiać się, jaki dodatek do niego byłby najlepszy. Jednak w miarę mieszania i gotowania tej potrawy, dotarło do mnie, że nie potrzebuje ona żadnych dodatków. Sama w sobie jest wspaniała! Jednak dla tych, którzy wolą „dobrze zjeść”, świetnie sprawdzi się jajko sadzone. Polecam i zachęcam do przygotowania! Składniki 350g grzybów leśnych 2 cebule 200g kaszy gryczanej 50g tartego parmezanu sól... czytaj dalej...
Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.
Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.
Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!