Brownie porzeczkowe i o tym, jak maluję swoją rzeczywistość w lepszych barwach

Brownie porzeczkowe i o tym, jak maluję swoją rzeczywistość w lepszych barwach

Brownie porzeczkowe i o tym, jak maluję swoją rzeczywistość w lepszych barwach

Walizka juz rozpakowana, ale w torebce obok kluczy i telefonu znajduję odcinek z biletów lotniczych. Powrót do domu z fantastycznej podróży, pełnej słońca, wspólnych, takich tylko naszych chwil, nowych doświadczeń, nowych, odkrytych w sobie pomysłów… Dzwonię do koleżanki. Cieszy się, że szczęśliwie wróciłam. I słyszę: „No! To teraz już szara rzeczywistość!” Momencik, myślę. Wcale tak nie czuję i tak nie chcę. Robię wiele, aby moja rzeczywistość każdego dnia była jak najmniej szara. Wiadomo,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Raj dla Podniebienia

Autor

Renata Czelny - Kawa

Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.

Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.

Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, bez pieczenia

Inne przepisy z Raj dla Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.