Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem

Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem

Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem

Bardzo prosta ,zarazem smaczna surówka. Wystarczy 5 min i gotowa. Składniki mała kapusta pekińska Dressing: 70 ml oliwy z oliwek łyżka musztardy dijon łyżeczka octu ryżowego 50 ml miodu pieprz Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Kapustę szatkujemy. Przygotowujemy dressing. Oliwę ,musztardę ,ocet ,miód dokładnie ze sobą łączymy ,doprawiamy do smaku pieprzem. Dressing wlewamy do kapusty ,mieszamy i odstawiamy na 30 min do lodówki. /* Style Definitions */ table.MsoNorma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.