Schab Sous-vide wersja garam masala (गरम मसाला)

Schab Sous-vide wersja garam masala (गरम मसाला)

Schab Sous-vide wersja garam masala (गरम मसाला)

Już od jakiegoś czasu nosiło mnie na gotowanie mięsa w metodzie próżniowej. Mięso jest bardzo soczyste ,miękkie i aromatyczne.   Składniki 4 kotlety schabowe bez kości (po 2 cm) przyprawa garam masala Przygotowanie   Kotlety (ok. 2 cm ) każde z osobna wkładamy do woreczka dodajemy po łyżce przyprawy masala ,zamykamy i wysysamy powietrze z woreczków. Wkładamy do lodówki na noc. W garnku gotujemy wodę i wrzucamy woreczki na wrzątek. Gotujemy ok. 15 min ,po czym wyciągamy. Mięso można zgrillować tuż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.