Pieczony schab z grzybami i kozim serem

Pieczony schab z grzybami i kozim serem

Pieczony schab z grzybami i kozim serem

Bajecznie proste, a w smaku...wyborne. Uwielbiamy grzyby i, jak co roku, mnóstwo ich zbieramy. Suszymy, słoikujemy i mrozimy. Tutaj w połączeniu ze schabem (można użyć też karkówki) i kozim serem tworzą trio idealne.   Składniki 4 kotlety schabowe (o grubości 15 mm) przyprawa do mięs 200 g mrożonych grzybów (podgrzybki) 1 duża cebula 1 łyżka masła majonez ketchup twardy ser kozi   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Kotlety oprószamy przyprawą do mięs. Układamy na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.