Parmigiana - włoska zapiekanka z bakłażana

Parmigiana - włoska zapiekanka z bakłażana

Parmigiana - włoska zapiekanka z bakłażana

Aromat rozchodzi się po całym mieszkaniu. Smak...dokładnie nasze smaki. Idealna, lekka, tradycyjna zapiekanka z bakłażana i mozzarelli. Składniki 2 puszki krojonych pomidorów 2 ząbki czosnku świeża bazylia 2 średniej wielkości bakłażany 3 kulki mozzarelli (po 125 g) 3 łyżki startego parmezanu oliwa z oliwek sól, pieprz     Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Na rozgrzanej oliwie lekko podsmażamy posiekany czosnek, dodajemy pomidory, posiekaną bazylię. Lekko red... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.