Domowy serek topiony według przepisu Babci

Domowy serek topiony według przepisu Babci

Przepis na : śniadanie

Bez konserwantów, barwników i żadnych innych szkodliwych dodatków. Któż z nas nie pamięta „Babcinego” serka topionego z kminkiem? U mnie jednak bez kminku, ponieważ za nim nie przepadam, ale jeśli kochacie kminek możecie go dodać. Dzisiaj polecam domowy serek topiony według przepisu mojej Babci. Potrzebne będą tylko dwa składniki Składniki: 1 kostka twarogu (ok. 250 g – 300 g) ½ łyżeczki sody (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Wykonanie: Kostkę twarogu, włożyć do miseczki i rozdrobnić widelc...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Babci

Autor

Basia BasiaBasia Basia

Moja Babcia piekła i gotowała bardzo dobrze. Wciąż pamiętam zapach jaki rozchodził się po domu kiedy królowała w kuchni. Była ona ciepłą i miłą osobą, a w gotowanie i pieczenie wkładała całe swoje serce. Moja Mama do tej pory gotuje i piecze wyśmienicie. Mi jeszcze dużo do nich brakuje, ale podobno też nieźle mi idzie. A to czego się nauczyłam i mam zamiar jeszcze nauczyć chcę przekazać Wam moi Drodzy Czytelnicy. Piekę i gotuje według przepisów mojej Babci i Mamy, a czasami wymyślę coś sama, zwłaszcza przepisy na mięsa.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bez pieczenia, kanapki

Inne przepisy z Przepisy Babci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.