Gotowane kolby młodej, słodkiej kukurydzy. Kolby kukurydzy koniecznie gotuj w wodzie z cukrem i solą, taka mieszanka pozwala na wydobycie największej słodyczy kukurydzy. To już połowa sukcesu by przygotować przepyszną i soczystą kukurydzę. Po ugotowaniu wystarczy posmarować ją masełkiem i oprószyć solą lub zgodnie z naszym przepisem podawać ze słonawym masłem pietruszkowym. Chcąc stworzyć kompletne danie z gotowaną kukurydzą w roli głównej, podawaj ją z pieczonymi frytkami lub łódeczkami ziemniaczanymi i mocno schło... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl