Wieprzowina po chińsku

Wieprzowina po chińsku

Wieprzowina po chińsku

Dzień dobry!Z początku chciałam to danie nazwać stir fry, jednak przecież nawet nie mam woka, więc nawet na patelni nie uzyskam takiego samego efektu, zatem zostaje po prostu - wieprzowina po chińsku.Super aromatyczne danie, tak jak za kuchnią orientalną wcześniej nie przepadałam, to teraz zaczynam się powoli w niej zakochiwać :-) Nieco słodkie, nieco kwaśne, dobrze że się załapało na zdjęcie, bo później szybko zniknęło, włącznie z resztkami z patelni :-).Spodoba się Wam ten przepis, zachęcam do wypróbowania.C... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 28 marca 2014 15:02:31

bardzo lubię takie dania:)