Mrożona kawa lawendowa

Mrożona kawa lawendowa

Mrożona kawa lawendowa

Witajcie!Miało być pięknie i ciepło, jest deszcz, ale to nic nie szkodzi!Akurat przygotujecie kawę, zamrozicie i będzie w sam raz na gorący dzień.Kawa dzisiaj z nietypowym dodatkiem (podpatrzyłam u Klaudyny). Kawa ma delikatny aromat lawendy, zdecydowanie nie jest dominujący, jest ciekawym dopełnieniem.Jeśli nie macie dostępu do lawendy możecie zaparzyć ją z kardamonem, laską cynamonu czy wanilii, każdy znajdzie smak odpowiedni dla siebie.Kiedy nie mam czasu na mrożenie kostek, zaparzam kawę w małej ilości... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Adriana Baran, 21 października 2013 00:48:45

Justyna, Kinga - cieszę się, że podoba się przepis :) Pozdrawiam!