Czekoladowe muffiny z porzeczkami i czerwonym winem

Czekoladowe muffiny z porzeczkami i czerwonym winem

Czekoladowe muffiny z porzeczkami i czerwonym winem

Dzień dobry! Sezon na porzeczki już się dawno skończył, ale są inne małe owoce, które można wykorzystać chociażby maliny i żurawina. Przepis jest na tyle fajny, że postanowiłam się nim z Wami podzielić, bo jak pewnie część z Was wie, dzięki niemu wygrałam świetny blender z końcówkami do siekania :-). Muffinki mają całkiem inny aromat, powiedziałabym nawet, że nieco orzechowy, dzięki dodatkowi wina, porzeczki nadają nieco kwaskowości, te 2 składniki razem tworzą całkiem ciekawe połączenie. M... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Adriana Baran, 10 czerwca 2014 17:45:38

Paulina, proponowałabym dodać odrobinę więcej cukru, najlepiej spróbować surowego ciasta i samemu ocenić :)