Bajgle z rwaną wieprzowiną (pulled pork), serem i warzywami

Bajgle z rwaną wieprzowiną (pulled pork), serem i warzywami

Bajgle z rwaną wieprzowiną (pulled pork), serem i warzywami

Bajgiel – gatunek klasycznego żydowskiego pieczywa, który wymyślony został prawdopodobnie w Krakowie. Aktualnie jednak chyba najbardziej kojarzony ze Stanami, szczególnie Nowym Jorkiem, gdzie są one niezwykle popularne. Nie ukrywam, że osobiście uwielbiam te bułeczki w każdym wydaniu. Nie bez kozery więc po otrzymaniu kulinarnego wyzwania od Ramy, polegającego na stworzeniu ciekawego i niebanalnego przepisu z ... Artykuł Bajgle z rwaną wieprzowiną (pulled pork), serem i warzywami pochodzi z serwisu Pogotujm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pogotujmy.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.